8 de junho de 2014

um poema de Matilde Campilho

           Brincando com os Dentes do Tubarão

You are the sunshine
of my life
e conversar contigo de manhã
é tão bom

tens o poder do muesli e da
laranja
ou de qualquer fruta de época
for all that matters

My dear bicho gente
veja lá se sua próxima visita
vem antes da edição fria
do Financial Times.

*

do livro "Jóquei", Edições Tinta da China, Portugal, 2014.

2 comentários:

Beverley de Graustark disse...

ele não atinge em cheio, mas é interessante.

Anônimo disse...

Ne të sigurojë drogë për trajtimin e problemeve të ndryshme shëndetësore, duke përdorur një droge që është dhënë dhe fara mund të kuruar sëmundjen plotësisht.
Dhe edhe më poshtë në lidhje në lidhje me anime One Piece

Obat Epilepsi
Obat Jantung Bocor Anak
Obat Lipoma
Obat Gerd
Obat Herbal Alami
Obat Panu Di Apotik